★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
 • 0
 • 0

Verzenden / Retourneren

♥ Gratis verzenden op alle bestellingen boven €75,00

♥ Retourneren mag tot 14 dagen lang. Ons retour adres is altijd open voor pakketten.

♥ Voor hulp tijdens het retourneren mag u altijd contact met opnemen! Zo kunnen wij het retour proces voor u vergemakkelijken.

DOWNLOAD HIER HET RETOURFORMULIER

Bij Siga houden we van de wereld en het milieu, en dragen hier graag ons steentje aan bij. Zo streven wij erna om 50% van onze collecties sustainable in te kopen. Helaas loopt het retourpercentage in de modebranche op tot 50% of hoger. Het retourneren van pakketjes heeft een grote inpakt op het milieu. Wij willen deze impact, samen met jullie, zo veel mogelijk minimaliseren. Dit is de reden dat wij het retour formulier niet meer mee verzenden in de pakketten. Dit scheelt enorm veel onnodig papierverbruik! Wij hopen op jullie begrip en medewerking hiervoor.

Verzenden

Je bestelling wordt binnen 1 à 2 werkdagen verzonden via PostNL ,DPD of DHL. Je krijgt van ons een bericht met Track & Trace code zodra we jouw bestelling op de post hebben gedaan, zodat je weet wanneer je je pakketje kunt verwachten. In de meeste gevallen geldt: voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,00 en boven de €75,00 is verzending gratis. Verzenden naar België en de rest van Europa is €7,00 en naar Polen is €11,25.

Ophalen in onze winkel is gratis. Ga hiervoor naar Siga Mode, dorpsstraat 25 te Neerkant óf by Siga. Marktstraat 1 te Asten. Geef dit bij verzendopties aan.

Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden? Meld je retours dan aan via info@sigamode.nl , je ontvangt hierop géén mail terug. Vul het retourformulier in en volg de verdere instructies. Voordat we je het artikel verzenden word deze gecontroleerd op beschadigingen of onvolledigheid, ze worden dus alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn. Om hier geen misverstanden over te krijgen maken wij foto’s van het bestelde product, met de contactgegevens. Hieronder vind je de voorwaarden van retourneren.

 • Je hebt het artikel 14 dagen op zicht. Hierna wordt de koopovereenkomst definitief. De eerste dag gaat in op de dag van ontvangst en op dag 14 dient het pakket bij ons bezorgd te zijn.
 • Het retourformulier moet bijgesloten zijn. Deze mag u ook in een mail versturen. (deze vind je bovenaan deze pagina)
 • Artikelen dienen compleet, ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd te zijn. (passen mag wel)
 • De originele labels en kaartjes zijn nog bevestigd aan het artikel. Het artikel zit nog in de originele verpakking.
 • Artikelen mogen niet gewassen of gedragen zijn. (passen mag wel)
 • Is de zending beschadigd bij ontvangst? Laat dit dan binnen 24 uur aan ons weten. Vergeet geen foto’s te maken zodat wij van een afstand kunnen zien wat er aan de hand is. Wij zullen voor een passende oplossing zorgen!
 • Retourzendingen blijven de verantwoordelijkheid van de zender, tot wij deze retour hebben ontvangen.
 • sigamode.nl kan helaas vanuit hygiënisch oogpunt beenmode met geopende verzegelingen van verpakkingen niet retour nemen.
 • sigamode.nl kan helaas vanuit hygiënisch oogpunt ondermode en badmode waarvan de hygiëne protectie strip is verwijderd (geweest) niet retour nemen.

 

Indien je totaalbedrag na je retour uitkomt onder de €75,- worden de verzendkosten van het terug te storten bedrag afgehaald. De retourkosten zijn voor eigen rekening, en dienen voldoende gefrankeerd te zijn. Komt jouw retour buiten de retourtermijn van 14 dagen binnen dan kunnen wij de retour niet accepteren. Wij zullen u hierover informeren via een mail en het pakket terug naar u sturen, de verzendkosten hiervoor betaalt u zelf middels een tikkie. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Als dit het geval is stuur je een mail naar info@sigamode.nl

 

Stuur het artikel samen met het ingevulde retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst naar:

 

Siga Mode

t.a.v. retouren webshop

Dorpsstraat 25

5758 AM Neerkant

 

Het ingevulde retourformulier mag u ook per mail verzenden naar info@sigamode.nl . Je kunt je bestelling ook retourneren in onze winkel. Neem in dat geval het ingevulde retourformulier mee. Het retourbedrag wordt na ontvangst van je retour binnen 5 werkdagen op je bankrekening gestort. Het is niet mogelijk om het bedrag cash terug te geven.