I.v.m. de vakantie periode kunnen bestellingen later verzonden worden als wat jullie van ons gewend zijn ★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
I.v.m. de vakantie periode kunnen bestellingen later verzonden worden als wat jullie van ons gewend zijn ★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
  • 0
  • 0

Verzenden / Retourneren

Siga mode besteedt veel zorg aan het verpakken en verzenden van de bestelling. Alle bestellingen worden de volgende dag verzonden, behalve op zon- en maandagen. Dan wordt het de volgende dinsdag verzonden.

Nadat de bestelling is verzonden, ontvang je automatisch een tracking nummer via e-mail.

Retourneren

Het is mogelijk om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je online aankoop te retourneren. Je bent verantwoordelijk voor de artikelen die je wilt retourneren totdat wij ze ontvangen. Het is daarom een goed idee om verzekering af te sluiten voor de waarde van de artikelen die je retourneert en het verzendbewijs te bewaren.

Alle online aankopen (inclusief afgeprijsde artikelen) worden terugbetaald als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  • de artikelen zijn ongedragen, niet vervuild, gewassen of beschadigd.
  • de artikelen bevatten alle originele aangehechte prijskaartjes.
  • sigamode.nl kan helaas vanuit hygiënisch oogpunt onder- en badmode waarvan de hygiëne protectie strip is verwijderd (geweest) niet retour nemen.
  • sigamode.nl kan helaas vanuit hygiënisch oogpunt oorbellen niet retour nemen.
  • Je hebt het artikel 14 dagen op zicht. Hierna wordt de koopovereenkomst definitief. De eerste dag gaat in op de dag van ontvangst en op dag 14 dient het pakket bij ons bezorgd te zijn.

Alle retouren worden gecontroleerd bij ontvangst. Retouren die niet aan de vereisten voldoen, worden afgewezen. U ontvangt hierover een mail. De vervolgprocedure vind u in onze algemene voorwaarden.

Volg de onderstaande stappen om je artikelen te retourneren:

Stap 1: Meld je retour aan via info@sigamode.nl

Stap 2: Doe de artikelen die je wilt retourneren in de verzendzak samen met de pakbon en/of retourformulier. Zorg ervoor dat je de pakbon en/of retourformulier niet vergeet toe te voegen, zodat we de retourzending correct kunnen verwerken.

Stap 3: Verzend je pakket naar het volgende adres;

Siga Mode

t.a.v. retouren webshop

Marktstraat 1

5721 GH ASTEN

DOWNLOAD HIER HET RETOURFORMULIER *

TERUGBETALING: Zodra jouw retourzending is verwerkt, ontvang je een e-mail van ons om de retourzending te bevestigen. Het kan tot 5 dagen duren voordat jouw bank de terugbetaling verwerkt, maar meestal staat het geld dezelfde dag weer op jouw rekening!

Let op: De retournering/annulering kost €2,95 per verzoek en dit wordt afgetrokken van het terug te betalen bedrag. Indien je totaalbedrag na je retour uitkomt onder de €75,- worden de verzendkosten van het terug te storten bedrag afgehaald. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Als je vragen hebt of het verkeerde artikel hebt ontvangen, neem dan contact op met info@sigamode.nl

Verzenden

Je bestelling wordt verzonden via PostNL ,DPD of DHL. Je krijgt van ons een bericht met Track & Trace code zodra we jouw bestelling op de post hebben gedaan, zodat je weet wanneer je je pakketje kunt verwachten. De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,00 en boven de €75,00 is verzending gratis. Verzenden naar België en de rest van Europa is €7,00 en naar Polen is €11,25.

Ophalen in onze winkel is gratis. Ga hiervoor naar Siga Mode, dorpsstraat 25 te Neerkant óf by Siga, Marktstraat 1 te Asten. Geef dit bij verzendopties of in de opmerkingen aan.

*Bij Siga houden we van de wereld en het milieu, en dragen hier graag ons steentje aan bij. Zo streven wij erna om 50% van onze collecties sustainable in te kopen. Helaas loopt het retourpercentage in de modebranche op tot 50% of hoger. Het retourneren van pakketjes heeft een grote inpakt op het milieu. Wij willen deze impact, samen met jullie, zo veel mogelijk minimaliseren. Dit is de reden dat wij het retour formulier niet meer mee verzenden in de pakketten. Dit scheelt enorm veel onnodig papierverbruik! Wij hopen op jullie begrip en medewerking hiervoor.