★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
  • 0
  • 0

ATELIER

Atelier service
Ieder vrouwelijk lichaam is uniek en bijzonder. Dit maakt dat iedere broek, jurk, blouse of jas anders valt per persoon. Bij Siga beschikken wij over een afgestudeerde coupeuse die jouw kleding passend kan maken. Hierdoor kunnen wij jou voorzien in al je wensen. Verkorten/verlengen, innemen/uitnemen of tailleren, wij doen dit met liefde en passie voor ons ambacht.

De Perfecte Pasvorm
In beide boetieks bieden wij onze Siga Atelier service aan. Onze stylistes helpen en adviseren je graag met het juiste advies, het vinden van de perfecte pasvorm en het ultieme comfort. Mocht je een geweldig item hebben gevonden wat niet helemaal voldoet aan je wensen dan kun je deze laten vermaken. Door het kledingstuk aan te passen aan jouw unieke pasvorm zit je kleding prettiger, en zal je het vaker met plezier aantrekken. Wij beschikken over een afgestudeerde coupeuse, welke jouw Siga kledingstuk zal vermaken tot het de perfecte pasvorm en het ultieme draagcomfort heeft. Zo is het korter maken van een broek zelfs gratis! Wil jij meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. Onze stylistes nemen contact met je op wanneer je vermaakte kledingstuk gereed is.

Let op : Vermaakte items mogen niet worden geretourneerd.

Siga Atelier Service
SigaRepair

Repair service
Wanneer je investeert in een kledingstuk, krijg je er veel liefde voor terug. Bij Siga zoeken we altijd naar kwalitatieve producten die lang meegaan en hun impact op het milieu minimaliseren. De levensduur van kleding kun je maximaliseren door goed voor je kleding te zorgen en deze indien nodig tijdig te repareren. Dit vermindert de noodzaak om meer te kopen en is uiteindelijk de meest effectieve manier om het milieu minder mee te belasten.

In onze boetieks krijg je bij aankoop de juiste onderhoudstips mee. Tevens biedt Siga in onze boetieks een gratis repair service aan voor een Siga item met een defect of kleine beschadiging. Hieronder vallen bijvoorbeeld een knoop aanzetten, lusjes vastzetten of een nieuwe drukker. Indien nodig kunnen we jouw item vermaken.

– Eenvoudige reparaties worden gratis uitgevoerd. Dit geld alleen voor reparaties en niet voor vermaak.
– De styliste beoordeeld of je kledingstuk kan worden gerepareerd onder onze gratis repair service.
– Was je kledingstuk voordat je deze meeneemt naar onze boetiek.
– Neem het aankoopbewijs mee.
– Onze repair service geld alleen voor Siga kledingstukken.
– Sokken, panty’s, sieraden, schoenen, sjaals, handschoenen, haar-accessoires, riemen, tassen, zonnebrillen, underwear en swimwear vallen buiten onze repair service.
– In de meeste gevallen kunnen reparaties direct uitgevoerd worden.
– Uitgebreide reparaties kunnen een aantal werkdagen in beslag nemen. Onze styliste neemt contact met je op wanneer de reparatie gereed is.

Heb je vragen over onze atelier of repair service en de mogelijkheden hiervan? Ons Customer Care-team staat voor je klaar.

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar +316 83095246, of stuur een mail naar info@sigamode.nl

Let’s keep in touch!

Gaat jou hart ook sneller kloppen van de nieuwste collecties? Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwe events die Siga organiseert of waar Siga aan deelneemt? Wil jij geen actie missen en vind jij het leuk om geïnspireerd te worden door de laatste trends? Volg ons snel op Instagram of meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

Siga Fashion & Lifestyle boetiek