I.v.m. de vakantie periode kunnen bestellingen later verzonden worden als wat jullie van ons gewend zijn ★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
I.v.m. de vakantie periode kunnen bestellingen later verzonden worden als wat jullie van ons gewend zijn ★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
  • 0
  • 0

Siga jewellery care

Alle sieraden horen met liefde behandeld te worden vinden wij van Siga jewellery care. Onze sieraden zijn gold plated brass of gold plated silver.

Om zo lang mogelijk van deze sieraden te genieten, kun je het best deze stappen uti onze Siga jewellery care volgen:

Siga jewellery care :

  • Vermijdt contact met water waar het mogelijk is. Draag geen (plated) jewellery met het zwemmen, in bad of in de douche.
  • Vermijdt het contact met schoonmaak producten, parfum, lotions, make-up of andere producten in deze categorie.
  • Maak het product niet schoon met koperpoets, dit beschadigt het gouden laagje.
  • De PH-waarde van je huid, maar ook het zuurstofgehalte in de lucht kunnen effect hebben op je sieraad. Iedereen reageert anders op de sieraden. Dit hersteld (vaak) vanzelf weer.
  • Als u het aanslagproces wilt vertragen, veegt u het stuk na het dragen af ​​met een zachte katoenen doek en bewaart u het op een droge en donkere plek uit de buurt van direct zonlicht of hitte.
  • Hoelang de plating mooi blijft verschild per persoon en hoe het behandeld wordt; daarom kunnen we geen levenslange garantie geven op plated jewellery.
  • Edelstenen zijn producten van de natuur en zijn daarom uniek en kunnen iets afwijken in grootte, kleur of uiterlijk.
Siga jewellery care

Heb je vragen over onze Siga jewellery care? Ons Customer Care-team staat voor je klaar.

Shop onze mooiste sieraden hier; SIGA’S JEWELLERY

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar +316 83095246, of stuur een mail naar info@sigamode.nl

Let’s keep in touch!

Gaat jou hart ook sneller kloppen van de nieuwste collecties? Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwe events die Siga organiseert of waar Siga aan deelneemt? Wil jij geen actie missen en vind jij het leuk om geïnspireerd te worden door de laatste trends? Volg ons snel op Instagram of meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

Siga Fashion & Lifestyle boetiek