★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
  • 0
  • 0

EARPARTY

Laat oorbel gaatjes zetten in onze boetiek in Asten
Onze liefde voor oorbellen kan niet op! Het zijn de sieraden die jij altijd kunt dragen. Heb jij nog geen gaatjes voor oorbellen of wil je een tweede of derde gaatje? Je kunt nu ook bij onze boetiek in Asten terecht om jouw oren op te spicen! Laat bij ons je oorbel gaatjes zetten. Wil je er zeker van zijn dat we even tijd voor je hebben neem dan contact op via info@sigamode.nl of bel/WhatsApp met 06 830 952 46.

Stylish en veilig
Oorbellen heb je voor de rest van je leven. Ga dus voor kwaliteit. Wij zijn officieel partner van Studex® en hebben een cursus gevolgd voor het zetten van gaatjes. Onze gaatjes worden niet ‘geschoten’ maar ‘gezet’. Dit betekend dat je het prikje nauwelijks voelt en het bijzonder stil is aan het oor. Tevens is het Studex® System75™ veilig, hygienisch, snel en bevat het steriele cartridges. Het systeem is antiallergisch en huidvriendelijk. De oorbellen zijn bijzonder stylish dus ook de eerste 6 weken loop jij met een mooi paar oorbellen!

How it’s done
Wij zetten natuurlijk alleen gaatjes als je er zelf volledig achterstaat en wanneer je een toestemmingsformulier hebt ondertekent. Nadat je hebt aangegeven waar je graag gaatjes zou willen hebben, zullen wij een stipje zetten met een pen. Vervolgens kun jij nog even dubbel checken of je het zo goed vindt. Zorgvuldig word je oor ontsmet met een alcoholdoekje en met een klein pistool wordt het gaatje op jouw gekozen plek gezet. And that’s it! Vanaf nu hoef je alleen nog maar zelf voor je nieuwe oorbel te zorgen!

Start the real earparty!
Yes! Jouw nieuwe oorbel is helemaal genezen, dus het is tijd voor een super toffe earparty! More = More ! Kies voor verschillende oorbellen, van minimalistisch tot statement. Ons team zorgt ervoor dat jij met een toffe earparty de deur uit loopt.

oorbel gaatjes zetten
FD472CE1 A325 4AD9 AEE4 103C970B56D0 B7600D38 5B36 4C25 9ED2 61F804A7F36D copy

Good to know
– Ook tijdens corona mogen wij nog gaatjes maken! Wij hebben hiervoor extra maatregelen getroffen zoals het dragen van handschoenen, een mondkapje en een spatscherm. Safety first! 
– Wij zetten oorbellen vanaf 12 jaar.
– Het zetten van gaatjes kost €25,00 – €30,00. Dit ligt eraan welke oorbel je kiest.
– Er wordt zorgvuldig gekeken naar de hoeveelheid kraakbeen in je oor. Wanneer wij de conclusie maken dat er te veel kraagbeen zich bevind op de gewenste plek, vertrouw ons dan op ons oordeel.
– Het invullen van een toestemmingsformulier is verplicht
– 2x per dag gedurende twee weken met het nazorgflesje en een wattenstaafje, je oorbel schoonmaken.
– Gedurende twee weken niet zwemmen, in bad of de sauna.
– Niet draaien aan het knopje! Hierdoor maak je het wondje in het gaatje weer open.
– Mocht er een ontsteking optreden, zorg dan dat je de eerste drie dagen het knopje in houdt i.v.m. mogelijk bloedingen. Na drie dagen kun je het knopje eruit halen, zodat het weer dicht kan groeien. Na zes weken kun je pas weer een nieuw gaatje laten schieten.
– Check tijdens een ontsteking altijd even of het dopje van de oorbel niet te dicht op je oor zit.
– Zorg altijd dat je handen ontsmet zijn als je aan je pas geschoten gaatje zit. Het liefste natuurlijk zo min mogelijk aanraken!
– Je mag je zweerknopjes pas na zes weken verwisselen voor nieuwe oorbellen.
– Zorg de komende zes maanden dat je altijd een oorbel in je gaatje hebt, anders kan het zijn dat je gaatje dicht groeit.