★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
  • 0
  • 0

SALE

Sale just got bigger! shop de mooiste items bij Siga. In onze sale vind je pareltjes van o.a. Alix the label, Bronx, Modstrom, Levete Room en nog veel meer andere Nederlandse en Scandinavische toonaangevende merken.

Op onze webshop vind je een klein assortiment van de gehele collectie. Wil jij graag een artikel, maar kun je dit niet op onze webshop vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken of we het item voorradig hebben in een van onze boetieks. Natuurlijk kunnen wij altijd de artikelen vrijblijvend nabestellen.

Heb jij besloten om een item bij ons online te kopen en plaats je jouw bestelling voor 15.00 uur, dan word jouw pakketje dezelfde dag verzonden. Bestel je boven de €75,- dan zijn de verzendkosten gratis. Je hebt de artikelen 14 dagen op zicht om ze te passen en een beslissing te maken. Na deze 14 dagen word de koop definitief. Stuur je toch jouw bestelling retour? Geen probleem! Als jij je bestelling in goede orden hebben ontvangen word dezelfde dag het bedrag retour gestort.

” The best part of each outfit is the woman who wears it  ” *