★ FREE DELIVERY ABOVE €75,- | ORDER TODAY, DELIVERED IN 1-2 WORKING DAYS | EASY 14 DAYS RETURN ★
T: 06 830 952 46 | E: info@sigamode.nl
★ FREE DELIVERY ABOVE €75,- | ORDER TODAY, DELIVERED IN 1-2 WORKING DAYS | EASY 14 DAYS RETURN ★
T: 06 830 952 46 | E: info@sigamode.nl
  • 0
  • 0

Private shopping

Het team van Siga maakt shoppen graag zo leuk mogelijk! Onze stylisten staan dagelijks voor je klaar om jouw te voorzien van fashion advies. Of jij nu gewoon stijlvol op de bank wilt zitten, of perfect wilt verschijnen op die belangrijke sollicitatie, wij staan voor je klaar! Maar wij snappen ook dat je advies het beste in je op kunt nemen in een rustige omgeving! Daarom introduceren wij Private shopping! Kies jouw favoriete styliste uit en maak een één op één afspraak in één van onze winkels. Wil jij toch liever thuisblijven? Onze stylistes Pieternel & Fleur komen graag bij jou aan huis met de items die jij graag wil doorpassen. Met hun ervaring op het gebied van mode helpen zij jou graag een handje verder!

Heb jij interesse in een private shopping afspraak in een van onze winkels? Of wil jij stijladvies en shoppen bij jouw thuis van Pieternel of Fleur? Mail dan naar info@sigamode.nl of bel/whatsapp met 06 83095246 voor de mogelijkheden!

Maak kennis met onze stylisten

Pieternel

Gezelligheid, een warme sfeer en humor zijn de punten die Pieternel maken als styliste.
Ze vindt het enorm belangrijk dat jij je thuis voelt. Ze zorgt er niet alleen voor dat je met geweldige items de deur uit loopt, maar ze maakt er altijd opnieuw weer een feestje van! ‘Met een flinke berg ervaring kan ik je persoonlijk adviseren én tips en tricks geven over jouw garderobe.’

Fleur

‘Mode is mijn passie, al zolang ik me kan herinneren! Jaren lang heb ik hier kennis in opgedaan op verschillende opleidingen. Hierdoor weet ik jou goed te adviseren over verschillende stoffen en pasvormen. Dat jij je thuis voelt in onze winkels is mijn streven. Hierdoor kunnen we samen kijken naar wat jouw wensen zijn over een outfit. Waardoor ik jou optimaal kan adviseren, zodat jij helemaal happy naar huis gaat!’

Christel

Christel zit al heel lang in het vak en een ding is zeker: Als je bij Christel om mode-advies vraagt, dan ben je aan het goede adres! Bij Christel kan je rekenen op eerlijk advies. Ze zal altijd geduldig en goed luisteren naar je eigen wensen en daarop inspelen. Een enorm lief, gezellig, nuchter mens waar jij je op je gemak voelt!