T: 06 830 952 46 | E: info@sigamode.nl
  • 0
  • 0
T: 06 830 952 46 | E: info@sigamode.nl
  • 0
  • 0

Over ons

Siga Mode Neerkant

In 13,5 jaar is Siga Mode uitgegroeid van een kleine boetiek in dameskleding tot een begrip in Neerkant en ver daarbuiten. Een modieuze winkel in dameskleding met een zorgvuldig samengestelde collectie van internationale en nationale topmerken. Constante vernieuwing zorgt voor een dynamisch assortiment.

Warme ongedwongen sfeer

De naam ‘Siga’ betekend rust in het Grieks, en dat is niet voor niets. Een plaats waar je ongedwongen van de nieuwste collecties kan genieten, dat is waar oprichtster Pieternel naar streeft. Steeds weer komen onze klanten terug voor hoogwaardig advies, de warme sfeer en de persoonlijke aandacht. Pieternel heeft in haar werk in de modebrache het altijd ingezet op sfeer en gezelligheid. ‘Dat klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan’ is het streven.

Jaren Kennis

Tegenwoordig is ook de tweede generatie werkzaam bij Siga Mode. Dochter Fleur Janssen zet het team van Siga Mode kracht bij. Na jaren lang trendwatching te hebben gestudeerd zorgt zij voor een frisse nieuwe invloed.

Kleding op maat

Bij Siga Mode is er een coupeuse beschikbaar, om waar nodig is kledingaanpassingen te doen. Samen kijken we met jou wat de mogelijkheden zijn.

Let’s keep in touch!

Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwe events die Siga Mode organiseert of waar Siga Mode aan deelneemt? En wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste acties? Vind jij het leuk om geïnspireerd te worden door de laatste trends?  Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!