★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
★ KLANTENBEOORDELING MET UITSTEKEND ★ GRATIS VERZENDING BOVEN €75,- ★ VEILIG ACHTERAF BETALEN ★
  • 0
  • 0

Over ons

Siga Fashion & Lifestyle boetiek

Siga

De naam ‘Siga’ betekent rust in het Grieks, en dat is niet voor niets. Een plaats waar je ongedwongen van de nieuwste collecties kan genieten, dat is waar eigenaressen Pieternel en Fleur naar streven. Steeds weer komen onze klanten terug voor hoogwaardig advies, de warme sfeer en de persoonlijke aandacht. Pieternel heeft in haar werk in de modebrache het altijd ingezet op sfeer en gezelligheid. ‘Dat klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan’ is het streven. Fleur duikt het liefst 24 uur per dag in de laatste trends, om deze met jullie te delen, want daar worden wij gelukkig van!

Hoe het allemaal begon

Een boetiek in damesmode en accessoires, waar je terecht kunt voor de laatste trends maar ook tijdloze items. Dit samen met een kopje koffie, en natuurlijk oprecht en eerlijk advies! Dat is waar Pieternel al jaren van droomde! Deze droom werd maart 2006 werkelijkheid, Siga opende haar allereerste boetiek aan de dorpsstraat in Neerkant. Een gezellige winkel met bijzondere fashion labels. Al snel kwam dochter Fleur om de hoek kijken en spendeerde iedere vrije minuut aan de winkel. Ze besloot zich hier in op te leiden en studeerde onder andere trendwatching aan de Akademie Vogue te Amsterdam. Al snel werd duidelijk dat Siga wilde groeien, en deze groei begon in 2018 met een eigen webshop en in 2020 volgde de tweede winkel in Asten. Deze drie punten maken Siga tot een sterk concept binnen de fashion branche.

Een service waar je happy van word

Wij worden gelukkig wanneer jij tevreden bent, of dit nu na een webshop bestelling of een aankoop in een van onze stenen winkels is. Een plaats waar je ongedwongen van de nieuwste collecties kan geniet, die met liefde en aandacht voor jou zijn samengesteld. Steeds weer komen onze klanten terug voor het hoogwaardig advies, de warme sfeer en de persoonlijke aandacht. In de winkels word je door een van onze stylistes verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, waarna wij aandacht hebben voor jou persoonlijke wensen. Tevens is in onze winkels een coupeuse beschikbaar, om waar nodig is kledingaanpassingen te doen. Samen kijken we met jou naar wat de mogelijkheden zijn. Omdat we weten hoe goed het voelt om eens lekker verwend te worden zorgen we dat jou webshop bestelling een feestje is om uit te pakken. Met een persoonlijke touch word deze ingepakt, en voor zover mogelijk bezorgen we deze de volgende dag bij je thuis.

You deserve it!

Let’s keep in touch!

Gaat jou hart ook sneller kloppen van de nieuwste collecties? Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwe events die Siga organiseert of waar Siga aan deelneemt? Wil jij geen actie missen en vind jij het leuk om geïnspireerd te worden door de laatste trends?  Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

Siga Fashion & Lifestyle boetiek